Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Friday, 30 November 2012

4 Langkah Beri Kepuasan Luar Biasa Kepada Isteri


Hampir 90% dari lelaki tidak tahu bagaimana hendak memuaskan wanita. Mereka lebih cepat mengalami ejakulasi berbanding wanita. Jadi, wanita mudah rasa kecewa dan mereka mungkin akan berlaku curang di belakang anda. Oleh itu, anda perlu lakukan sesuatu untuk mengatasi masalah ini iaitu dengan memberi klimaks yang luar biasapada pasangan wanita anda.
Berikut adalah 4 langkah yang anda perlu tahu untuk anda amal dan seterusnya memberi klimaks yang luar biasa pada pasangan anda:

Bahagian berahi.
Serang bahagian berahi isteri anda rakus dengan ciuman yang penuh nafsu. Bahagian berahi adalah payudara, peha, ketiak, leher dan bahagian lain yang anda dapat kesan pada isteri anda seperti mulut. Cium dan raba dengan ganas dan penuh dengan emosi seksual. Apabila anda mula lihat pasangan anda mula rasa berahi yang amat, anda berhenti lakukannya.
Apabila anda berhenti, pasangan anda akan menggoda anda dengan tubuhnya supaya anda teruskan ciuman dan rabaan tadi. Teruskan dengan aktiviti seksusal sebelum ini dan anda berhenti lagi apabila anda lihat pasangan anda semakin terangsang. Biarkan pasangan anda menggoda anda lagi. Teruskan aktiviti seksual tersebut dan pasangan anda sudah bersedia untuk mengalami klikmaks yang luar biasa.

Kata-kata lucah.
Selang selikan hubungan seks anda dengan bisikan dan jeritan kata-kata lucah yang selalu anda katakan pada pasangan anda. Pastikan tiada orang yang boleh dengar jeritan anda. Kata-kata lucah boleh membuatkan pasangan anda rasa lebih berahi, begitu juga dengan anda. Semakin berahi anda berdua, semakin hebat klimaks yang pasangan anda bakal alami nanti.

Tampar punggung pasangan anda.
Tampar punggung pasangan berkali-kali sehingga ia bertukar menjadi merah. Tamparan pada punggung boleh merangsang pasangan anda untuk lebih berahi. Pasangan anda akan rasa lebih marah dan seks akan berlangsung dengan lebih ganas.

Gunakan jari anda.
Masukkan jari anda ke dalam vagina dan gerakkan ia dalam bentuk bulatan. Teruskan gerakan dan anda boleh lihat perubahan yang berlaku pada pernafasan pasangan anda. Dia akan mula bernafas dengan lebih laju dan keras. Jika ia berlaku, pasangan anda sudah bersedia untuk alami orgasm. Masukkan zakar anda ke dalamnya sekarang. Ubah posisi seks selalu dan teruskan persetubuhan sehingga pasangan wanita anda mengalami klimaks yang amat hebat.


No comments:

Post a Comment