Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Tuesday, 20 November 2012

7 Titik Ghairah Buat Wanita Berahi


7 Titik Ghairah Buat Wanita Berahi|Tubuh wanita bukan sahaja terkenal dengan bentuk dan keindahannya,tetapi ia diketahui amat sensitif pada sentuhan dan belaian.Terdapat banyak bahagian pada tubuh wanita,apabila dirangsang dengan tepat mampu membangkitkan nafsu berahinya dengan cepat.Ia lebih dikenali sebagai titik ghairah.Dan antara titik ghairah pada tubuh wanita adalah seperti berikut..

7 Titik Ghairah Buat Wanita Berahi


1)The Mons
-The Mons ialah area yang terletak dibahagian bawah luar vagina.Ianya adalah titik ghairah yang jarang diketahui dan mampu memberi sensasi yang hebat kepada wanita jika disentuh dan dibelai dengan lembut.Untuk menambahkan kesan sensual yang tersendiri,sapulah area ini dengan minyak berasaskan tumbuhan atau buah-buahan sambil memberikan belaian halus.

2)Kepala
-Di kepala terdapat banyak saraf yang amat sensitif dengan sentuhan.Urutan yang lembut dan teratur di kepala akan membuat seseorang menjadi rileks dan aliran darah ke tubuh menjadi lancar.Selain itu hormon Dopamine dan Serotonin juga akan dikeluarkan dimana ianya akan membuat seseorang merasa senang dan percaya diri.Ini pastinya akan meningkatkan mood,perasaan dan keinginan lantas membangkitkan ghairah berahi.

3)Bibir
-Bibir merupakan area yang paling erotis dari tubuh seseorang wanita.Jika ingin menaikkan mood dan membangkitkan berahi wanita,berikan kucupan lembut selama beberapa minit atau stimulasikan bahagian bibirnya dengan sentuhan jari.

4)Leher
-Bahagian yang paling seksi pada tubuh wanita ini juga adalah area yang sensitif menerima sentuhan dan belaian.Kucupan lembut disertai dengan jilatan atau gigitan halus akan memberikan rangsangan yang hebat,penuh sensual dan erotis serta mampu meledakkan nafsu berahi wanita.

5)Perut
-Sesuai dengan bahagian perut wanita yang lembut,ianya juga merupakan salah satu area yang penting jika melakukan rangsangan.Sentuhan,urutan,jilatan dan gigitan yang lembut pada bahagian perutnya mampu membuat wanita mengalami pengalaman erotis yang mengasyikkan.

6)Lutut
-Lutut antara bahagian yang amat jarang disentuh oleh lelaki saat memberikan rangsangan kepada wanita.Sedangkan lutut merupakan bahagian dari tubuh wanita yang juga amat sensitif terutamanya area belakang lutut jika dilakukan sentuhan atau kucupan akan membuat wanita cepat merasakan keghairahan.

7)Kaki
-Urutan pada kaki mampu melancarkan aliran darah dan sekaligus akan membuat seseorang lebih rileks dan merasa tenang.Urutan atau sentuhan pada titik-titik yang tepat pada kaki wanita mampu membuat wanita mudah terbangkit mood,mudah terangsang dan dapat mencetuskan nafsu ghairah berahinya.


Sememangnya terdapat banyak lagi titik-titik ghairah yang ada pada indahnya tubuh wanita.Antara yang paling diketahui tentulah bahagian payudara dan alat kelaminyang memang menjadi bahagian rangsangan utama buat lelaki.Dan diharapkan ketujuh-tujuh titik ghairah wanita yang dinyatakan diatas akan memberikan anda pilihan yang lebih saat melakukan hubungan seks bersama pasangan.

No comments:

Post a Comment