Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Sunday, 18 November 2012

Tips Meraba Isteri Ketika Melakukan Hubungan Seks


Sentuhan adalah sesuatu yang pasti berlaku ketika melakukan hubungan seks. Jika anda sentuh dan raba isteri anda dengan penuh rasa sayang, ia akan beri impak pada rangsangan yang di terima isteri anda. Sentuhan yang penuh kasih sayang akan hasilkan satu arus elektrik dari haba tangan anda. Arus ini akan memberi satu kejutan rangsangan pada isteri di mana dia akan rasa lebih terangsang untuk bersetubuh.
Selain cara meraba, tempat rabaan juga memainkan peranan untuk beri rangsangan pada isteri anda. Selain vagina, punggung dan payudara, ada beberapa bahagian badan yang sensitif pada sentuhan.
Berikut adalah beberapa bahagian badan yang sensitif pada haba tangan anda:

Peha sebelah dalam.
Bahagian peha mengandungi banyak sel yang sensitif pada sentuhan. Jika anda raba secara kasih sayang di bahagian ini, ia pasti akan naikkan nafsu isteri anda. Apabilameraba , elakkan dari terus pada vagina. Acah isteri untuk meraba bahagian vagina, tetapi anda turun kembali dan hanya raba bahagian peha.
Bila anda mengacah isteri untuk meraba bahagian vaginanya, dia sudah terbayang sentuhan pada mindanya tetapi apabila anda turunkan kembali tangan anda, dia akan tetap teruskan bayangan dia dan rasa sangat terangsang. Di tambah lagi rabaan anda di bahagian sensitif peha, dia akan datang inzal jika kena caranya.

Telinga
Meraba bahagian belakang telinga sambil mencium mulut isteri anda pasti akan beri rangsangan tambahan kepada isteri anda.

Bahagian atas payudara.
Bahagian kedua – dua belah antara bahu dan payudara adalah tempat yang sensitif pada sentuhan. Anda boleh raba bahagian ini beri sensasi yang lebih kepada pasangan anda.

Bahagian antara vagina dan pusat.
Bahagian ini jua seperti peha di mana ia sangat sensitif pada sentuhan. Rabaan dan rangsangan pada bahagian ini sudah cukup untuk beri orgasm pada pasangan anda jika kena pada caranya.
Sebenarnya terdapat banyak lagi bahagian badan yang sensitif pada sentuhan, anda cuma perlu pandai cari sahaja. Sambil meraba, anda lihat tindak balas oleh isteri anda. Jika dia tunjukkan reaksi, bermakna bahagian tersebut juga sensitif pada sentuhan.


No comments:

Post a Comment